SAY GOODBYE TO DRY HAIR


For treated, dry and lifeless hair, a double valid help from nature:
hops reinforces and nourishes the root, keratin surrounds the cuticle and repairs its structure.
Hair immediately regains body, health and beauty.

NUTRITIVE SHAMPOO
250ml – 1000ml
Vsebuje izvlečke ekstratov hmelja in keratina, ki na lase in lasišče vplivajo blagodejno ter POLYQUATERNIUM-7 , ki lasem da posebno mehkobo. Šampon nanesite na lase in lasišče ter nežno očistite tako lasišče kot lase . Šampon sperite pod tekočo mlačno vodo in nanesite drugi del tretmana NUTRITIVE MASK. Primerno za beljene krhke lase in lasne vstavke.
NUTRITIVE MASK
250ml – 500ml
Regeneracijsko vlažilna maska na osnovi Hidroliziranega Keratina zagotavlja zaščito in anti-statični učinek. Izvlečki hmelja blagodejno vplivajo na lase in lasišče . Masko enakomerno porazdelite po dolžini las. In jo pustite delovat 5-10 minut. V primeru da boste uporabili toploto čas delovanja razpolovite . Po končanem tretmanu masko temeljito sperite pod tekočo mlačno vodo . Primerno za beljene krhke lase in lasne vstavke.
NUTRI FLUID KERATINSKI REGENERATOR
75ml
Vsebuje Hidroliziran Keratin , ki je osnovna beljakovina strukture las . Nutrifluid , kot keratinski regenerator vsebuje tudi kokosove in pšenične amino kisline, blagodejno vplivajo na tretma. Lasem dajo posebno mehkobo, sijaj in vitalnost. Nutrifluid nanesite na vlažne lase po dolžini do konic in ne izpirajte. Po uporabi linije Double effect bodo vaši krhki in tanki lasje dobili zdrav in sijoč videz.
NUTRI MIX AMPULE ZA REKONSTRUKCIJO LAS
10ml
Rekonstrukcijske ampule vsebujejo Hidroliziran Keratin, izvlečke hmelja in POLYQUATERNIUM-7, kar pomeni, da prodrejo v las in lasni koren ter nahranijo poškodovane in odprte lasne kutikule. Ker gre za zdravljenje oziroma za rekonstrukcijo las je priporočena terapija 10 ampul skupaj z šamponom, masko in keratinskim regeneratorjem. Ampula se nanese na mokre oprane lase od korena do konic in SE NE SPIRA. 10 ampul.

          ← Nazaj na vse izdelke Nouvelle