A TOUCH OF LIGHT FOR HAIR

 

A SIMPLE WAY TO RECOVER THE NATURAL BRILLIANCE OF HAIR


Sometimes hair appears dull and opaque. Radiance, with its sheening ingredients,
is a line designed to give brightness to hair, which returns natural sheen
and looks radiant. It is not just brilliance: hair is moisturised and protected
thanks to milk proteins, keeping it soft, elastic and easier to comb.

GLOSS SHAMPOO
250ml
Šampon , čisti in neguje lase od korena do konice. Vsebuje gloss, mleko bombaža... zato je priporočjiv za poškodovane in suhe lase. Po uporabi in GLOSS SHAMPOO in LUMINANCE MASK bodo lasje videti voljni, zdravi in sijoči.
LUMINANCE MASK
250ml
Obnovitvena lasna maska, ki lasem uravnovesi ph zaščito. Maska, vsebuje sestavino Gloss, ki lasem in lasišču takoj uravnovesi ph in tako lase zaščiti pred neuravnovešenim ph, kar pomeni da so lasje zdravi, voljni in sijoči. Za popoln učinek je maska priporočana da se uporabi skupaj z GLOSS ŠAMPON.
SLEEK BLISS
200ml
Posebna zaščita pri tretmanu likanja las. Jojoba, mleko bombaža in riževi proteini pripomorejo k popolni zaščiti las pred prekomerno uporabo likalnika in sušilca las . Povrhnico las zaščiti in lasem zagotovi zadostno količino vlage. Lasje ostanejo voljni, zdravi in dajejo sijoč videz.
STAR PEARL
100ml
Daje lasem extremen sijaj in elastičnost.. Čez lase ustvari poseben film, ki lase ščiti in jim poveča vlažnost . Lasje videti so videtii voljni, zdravi in sijoči.
DIAMOND DROP
75ml
Posebni kristali za konice ,dajejo lasem izjemen lesk in mehkobo,ter popolnoma preprečujejo razcepljanje konic.
KREMA ZA ROKE MANI
100ml
Posebna krema za roke priporočena predvsem frizerjem z zelo pomirjajočimi zaščitnimi sestavinami. Pri redni uporabi, ščiti roke pred izsušitvijo, pomaga pri razdraženi koži ,preprečuje suhost in blagodejno vpliva na pordeli in poškodovani koži, občutljivi na pogostem stiku z vodo.
Krema za roke MANI temelji na čistem glicerinu in naravnimi izvlečki avokadovega olja, kateri hitro absorbirajo aktivnost komponent.

          ← Nazaj na vse izdelke Nouvelle