PERFEKCIJA BARV

 

103 ODTENKI ZA POPOLNO BARVANJE


Odličen oprijem na laseh, popolno pokrivanje belih las, polne barve in posebno dolgo trajanje globine tona barv.
Popolna linija za občutljivo in zanesljivo tehnično službo: kombinacija naravnih ekstraktov in vitamina C v Nouvelle® izdelkih neguje lase, jih vlaži in naredi sijoče ter svilene.

PROFESIONALNA BARVA NOUVELLE
100ml
Naravnimi ekstrakti KREMNE BARVE Nouvelle tvorijo osnovo, kar predstavlja več kot 90% barvne kreme. Riževe beljakovine , izvlečki guare, ognjiča … so osnova za obstojnost in sijoč videz. Barvna krema je tako proizvedena iz kakovostno najkvalitetnejših čistih pigmentov, kar zagotovi 100% pokrtivanje sivih las in dosega željene barvne učinke.
KREMNI VODIK
1000ml – 100 ml
Visoko kvalitetni KREMNI VODIK pripomore k popolnim učinkom določenih tretmajev . Z naravnimi ekstrati blagodejno učinkuje na lase in lasišče. Na voljo v štirih razližnih koncentracijah: 10 vol, 20 vol, 30 vol, 40 vol.
DECOFLASH - BELILO
25g | 500g | refill 500g
SVETLENJE 7 TONOV
UPORABA: Specialno belilo priparavite v nekovinski posodi in mu primešajte kremni vodik nouvelle.Na merico belila dodajte 50 ml vodika.Nato zmešajte v gosto kremo.ga učinka niste dosegli pri prvem nanosu postopek tretmana lahko ponovite 2-3 krat.
DECO CREAM - BELILO
250g
SVETLENJE DO 5 TONOV
Visoko kvalitetna belilna krema z posebnimi zaščitnimi ukrepi. Z izvlečki naravnih oljnih ekstratov omogoča posvetlitev las tudi na občutljivem lasišču. Izdelek blagodejno vpliva na strukturo las in jih na enostaven ter varovalen način posvetli.
MELLOW DECO - BELILO
500g
Omogoča enostavno svetlenje. Obogateno je z zaščitnim rekonstrukcijskim oljem kar daje popolno zaščito las in je tako primeren za svetlenje vseh vrst las .
COLOR BACK - ODSTRANJEVALEC BARVE
100ml + 100ml
Odstranjevalec barve Color back odstrani vse vrste kozmetičnih barv brez uničenja naravnega pigmenta na laseh. Lahko se uporabi za delno ali celotno odstranitev kozmetične barve.

          ← Nazaj na vse izdelke Nouvelle