POSEBNA NEGA ZA BARVANE LASE

 

VSE O ČEM SO LASJE SANJALI


Varuje in vlaži, ohranja barvo, mehča rumene povdarke: Color Glow izpolnjuje vse zahteve obdelanih las, krepi lepoto brez žrtvovanja dobrega počutja.

Pravtako Rev Up maske Color Glow, zahvaljujoč ekskluzivni AMD-C11® tehnologiji,
povdarjajo barve in zagotavljajo odlične rezultate:

– Dalj časa obstojne barve po šamponiranjih –
– Mehkejši in svileni lasje –
– Skrajšan čas sušenja zaradi krajše izpostavljenosti vročini –


ŠAMPON ZA BARVAN LAS
250ml – 1000ml
Negovalni šampon daje posebno zaščito kozmetičnim barvam, blagodejno vpliva na lase in lasišče, ter zagotavljanja obstojnost barve in daje lasem zdrav in sijoč videz.
TRUE SILVER
200ml
Šampon, ki zmanjšuje porumenelost pri postopku svetlenja las. S svojimi srebrnimi pigmenti poudarja bleščeče siv sijaj in daje lasem poseben lesk.
MOISTURE REFIL
150ml
3 v 1 Lase varuje pred izsušitvijo, jih navlaži in jim povrne sijaj.
TRUE BLONDE
200ml
Šampon, ki zmanjšuje porumenelost pri postopku svetlenja las. S svojimi svetlimi (blond) pigmenti poudarja bleščeče belo blond sijaj in daje lasem poseben lesk.
MASKA ZA BARVAN LAS
100ml – 250ml
Uravnovešena kislina ph ohranja in varuje barvo. Njene lastnosti prestrukturiranja sestavin, dajejo lasem posebno energijo, volumen, mehkobo in sijaj.
BAGNO D’OLIO - AMPULE ZA REKONSTRUKCIJO
10ml
Ampule, ki se ne izpirajo obogatene z vitaminom E in riževimi proteini so priporočene za zdravljenje in obnovo , suhih, krhkih in barvanih las. Ampule v celoti obnovijo poškodovane lase in jim povrnejo zdrav in sijoč videz. 10 ampul.
REV UP BARVNA OSVEŽILNA MASKA
200ml
Rekonstrukcijska barvna maska pri svojem procesu popolnoma obnovi barvo, ter lasem povrne lepoto, sijaj in jim daje sijoč videz. Za popoln učinek se uporablja se v kombinaciji s šamponom za posebno obstojnost barve (COLOUR MAINTENANCE SHAMPOO). Maska je na voljo v 6 barvih odtenkih (blond, siva, kakav, temni kakav,rdeča in oranžna)

          ← Nazaj na vse izdelke Nouvelle