HAIR LOSS, DANDRUFF
AND GREASY SCALP

 

FORGET ABOUT HAIR DISORDERS WITH KAPILLIXINE


Kapillixine, a line designed to counter the most common abnormalities
of scalp and hair, stems from the synergistic union of nature and research.
Dandruff, hair loss and oily scalp will no longer be a problem.
The active ingredients of natural origin act to purify, balance and restore
the normal function of the scalp, which is essential for beautiful healthy hair.
Kapillixine offers a two-phase treatment, shampoo and lotion, targeted for each
requirement: each abnormality has its active ingredient!

INSTANT CLEAN - PILING LASIŠČA
100ml
Izdelek Instant clean nanesemo pred šamponom ter ga nežno vtremo v lasišče in lasje, de odstranimo odmrle celice. Po 5 minutah masaže izdelek Instant clean odstranimo z tekočo vodo in nanesemo šampon
CLEAN SENSE - ŠAMPON PROTI PRHLJAJU
250ml – 1000ml
Vrhunski izdelki Kapillixine so naravni izdelki z izvlečki korenin rdečega gingerje in vitamina B6 . Šampon KAPILLXINE PROTI PRHLJAJU učinkovito odstranjuje in hkrati preprečuje nastajanje prhljaja. Z svojo formulo očinkovito očisti lasišče in lase ter na lasišče in lase učinkuje antibakterijsko.
CLEAN DROPS - AMPULE PROTI PRHLJAJU
10 ampul po 10ml
Vrhunski izdelki Kapillixine so naravni izdelki z izvlečki korenin rdečega gingerje in vitamina B6 . AMPULE KAPILLXINE PROTI PRHLJAJU učinkovito odstranjuje in hkrati preprečuje nastajanje prhljaja. Z svojo formulo očinkovito očisti lasišče in lase ter na lasišče in lase učinkuje antibakterijsko.
NORMALIZING CLEANSER - ŠAMPON PROTI MASTNIM LASEM
1000ml – 250ml
Vrhunski izdelki Kapillixine so naravni izdelki z naravnimi rastlinskimi izvlečki in vitamina B6 in uravnovešeno količino amino kislin. Šampon KAPILLXINE PROTI MASTNIM LASEM učinkovito odstranjuje in hkrati preprečuje nastajanje mastnih las . Z svojo formula amino kislin izpostavi ravnovesje ter očinkovito očisti lasišče in lase ter na lasišče in lase učinkuje blagodejno in jih ne masti.
GOLDEN DROPS - AMPULE PROTI MASTNIM LASEM
10 ampul po 10ml
Vrhunski izdelki Kapillixine so naravni izdelki z izvlečki rastlinskih extraktov in vitamina B6 . AMPULE KAPILLXINE PROTI MASTNIM učinkovito preprečujejo nastajanje masnega lasišča in las . Z svojo formula raslinskih extraktov očinkovito očisti lasišče in lase ter na lasišče in lase učinkuje blagodejno in jim normalizira vlažnost.
ENERGY CARE - ŠAMPON PROTI IZPADANJU IN HITREJŠO RAST LAS
1000ml – 250ml
Vrhunski izdelki Kapillixine so naravni izdelki z naravnimi rastlinskimi izvlečki in vitamina E, B6 in uravnovešeno količino amino kislin Šampon KAPILLXINE ŠAMPON PROTI IZPADANJU IN ZA HITREJŠO RAST LAS obogaten z vitaminom E , kar pripomore k hitrejši rasti las in preprečuje izpadnje. Z svojo formulo vitamina E, izpostavi ravnovesje ter učinkovito očisti lasišče in lase ter na lasišče in lase učinkuje blagodejno ter preprečuje izpadanje las.
CONTROL ULTRA DROPS - AMPULE ZA HITREJŠO RAST LAS
10 ampul po 10ml
Vrhunski izdelki Kapillixine so naravni izdelki z izvlečki rdečega ginsenga. AMPULE KAPILLXINE za hitrejšo rast so vrhunski izdelek ki učinkovito pospešuje rast las . Extrat rdečega ginseng prodre do lasne korenine in ji tako ogogoči lažjo in hitrejš rast.
CONTROL DROPS - AMPULE PROTI IZPADANJU IN HITREJŠO RAST LAS
10 ampul po 10ml
Vrhunski izdelki Kapillixine so naravni izdelki z izvlečki rastlinskih extraktov borovnice in vitamina B6 . AMPULE KAPILLXINE proti izpadanju učinkovito preprečujejo izpadanje las . Z svojo formulo raslinskih extraktov borovnice očinkovito vpliva na lasno korenino in tako onemogoča izpadanje.

          ← Nazaj na vse izdelke Nouvelle