FINE HAIR?

 

BODY BOOSTER GIVES BODY AND FULLNESS TO THE HAIR STRUCTURE


The linden extract protects hair as a coating, softening it and keeping it elastic.
Therefore, hair is more voluminous: hair has more support and styling is made easier and more long lasting.

VOLUME EFFECT ŠAMPON
250ml – 1000ml
Vsebuje izvlečke lipe kar omogoča krepitev lasne korenine, lase navlaži in zaščiti., ter Panthenol, ki je predhodnik vitamina B5 ki uravnava pravilno vlago ter preprečuje lomljenje in razcepljene konice.Lasem naredi anti-statični in sijoče učinek. Šampon blagodejno vpliva na lasišče in lase. V primeru, če so lasje posebej tanki, obdelani ali suhi, lase in lasišče nežno masirajte 3--5 minut. Izperite pod tekočo mlačno vodo in nanesite GENTLE & VOLUME (Conditioner) BODY BOOSTER
GENTLE & VOLUME CONDITIONER
100ml
Vsebuje izvlečke lipe kar omogoča krepitev lasne korenine, lase navlaži in zaščiti., ter Panthenol, ki je predhodnik vitamina B5 ki uravnava pravilno vlago ter preprečuje lomljenje in razcepljene konice . Lasem naredi anti-statični , in sijoče učinek. Lase ne uteži zato so prožni in voljni kar omogoča lahko oblikovanje pričeske . Balzam nanesite na oprane lase v smeri lasne korenine do konic in ga rahlo razčešite. Balzam krema se ne spira.
VOLUME REVOLUTION SPREJ
250g
Vsebuje izvlečke lipe , ki lase krepi in jim daje posebno mehkobo.PEG-40 hidrogenirano ricinusovo olje zaščiti lasno korenino ter lase in tako ščiti lase pred UV žarki in drugimi vplivi, ki lako poškodujejo lase in lasno korenino. Volume revolution je najučinkovitejša zaščita tankih in krhkih las zato ga nanesite enakomerno na vlažne lase in korenino , ter oblikujte željeno pričesko. Lasem da posebno podporo učinka volumna in poseben sijaj.

          ← Nazaj na vse izdelke Nouvelle